Mina tjänster:

 

 

Kompetens

Utbildning
Leg. Psykiatrisjuksköterska -91. Leg. Psykoterapeut -95, samt handledare och lärare i psykoterapi -04. Fördjupad utbildning i flyktingpsykiatri -97. Orientering i kognitiv psykoterapi -02. Traumaterapi med EMDR -06.

Erfarenheter
Psykiatrisjuksköterska inom vuxenpsykiatrin. Psykoterapeut inom barn och ungdomspsykiatrin. Enhetschef vid barn och ungdomsmottagning. Utbildningar på vårdhögskola, i nätverksarbete och samtalsmetodik, utbildningsterapier i grupp för psykoterapi studerande. Anordnat internationella konferenser och utbildningar samt även medverkat som föreläsare. Har erfarenhet av att hålla i professionella nätverksmöten inom kommun, landsting och där har arbetet utförts bland annat med reflekterande processer.
Egen företagare sedan -03, med uppdrag från Kiruna i norr till Malmö i söder.
Har erfarenhet av att arbeta med familje- och nätverksarbete inom kommun, landsting o.c. v. samt arbete med reflekterande processer.

Referenser
Kan lämnas vid förfrågan, av samtliga uppdragsgivare och vid behov av ledande personer inom familjeterapin.

Övrigt
Har ett brett fungerande nätverk samt ingår bland annat i handledningsgrupp med framstående psykoterapeuter, handledare/utbildare och medverkar i vetenskaplig forskningsgrupp.

 

 

 

Psykoterapitjänst Jordan 2008 Privacy Policy Terms of Use

webmaster

www.katriinajordan.se