Mina tjänster:

 

 

Arbetet med barn / ungdomar och deras nätverk i dialogens anda – Genom att göra mindre få mer gjort!

  • Samtalsmetodik med systemteori som grund
  • Nätverksmöten som arbetsredskap
  • Hur använda släktträd och nätverkskarta
  • Reflektionens betydelse
  • Praktiska övningar utifrån deltagarnas önskemål och erfarenheter

Syftet med utbildningen är att utveckla det professionella samtalet som arbetsverktyg i kontakt med eleven och dess omgivning.

Utbildningspaket: Två utbildningsdagar, minst 10 och max 20 deltagare (ni sätter själv ihop gruppen).
Tider; Dag 1: kl 9.30 -17.30 Dag 2: kl 8.30 -16.00 
Plats: Ni anordnar kurslokaler på eran hemort.
Kostnad: 40 000 kr (exkl moms) + resa och logi för kursledarna.

Kursledare:
Katriina Jordan, leg psykoterapeut och handledare/utbildare och leg psyksjuksköterska
Anki Kemi, certifierad coach, leg psykoterapeut och leg sjuksköterska

Kursledarna har lång erfarenhet av arbete inom vuxen- och barn- och ungdomspsykiatri, där tyngden har legat på samverkan med bl a skolhälsovård och socialtjänst.

För mer information, var god ta kontakt:

Psykoterapitjänst Jordan, www.katriinajordan.se
e-mail: info@katriinajordan.se, 070-570 37 33, Katriina

HR Coaching Norr, www.hrcoachingnorr.se
e-mail: anki@hrcoachingnorr.se, 070-215 70 96, Anki

 

Ett litet urval utvärderingar från deltagare i tidigare utbildningar:

”Dessa dagar har givit mig en lust att lära mig mer samt näring att samtala med barnen på ett annat sätt än jag tidigare tror att jag gjort. Tycker egentligen att det är förskräckligt att det inte ingår i min spec utb till barnssjuksköterska. Man förväntar sig ju att jag skall ha samtal med barnen. Ni har varit fantastiska och entusiasmerat mig och jag skall försöka behålla den känslan. Tack för dessa dagar och hjärtligt välkomna tillbaka.”

”Mycket lärorikt, givande, väckte mycket tankar. Bekräftade en del av redan fungerande delar i min profession. Tydligt, lättförstående föreläsningar och exempel. Ni är lätta att vara tillsammans med. Bjuder mycket av er själv.”

”Konkret och inspirerande! Bra fördjupning i metod, något jag saknat i alla år. Nu har vi bestämt oss för att genomföra, åtminstone börja, samtal och möten med våra nya kunskaper. Tack för tre härliga dagar! Sköt om er. I mitt arbete har jag ”bara” mig själv som verktyg och nu kan jag utnyttja mig själv ännu bättre. Tack!”

”Bra; 5+. Annorlunda/spännande utbildningsdagar. Ni lever som ni lär = ingen traditionell föreläsning utan vi en del av föreläsning. Ni använder vår kompetens/kunskap liksom vi vore ”klienter” (not knowing) = SPÄNNANDE, NY ERFARENHET för mig. Har aldrig varit med om liknande form trots mycket undervisning/fortbildning. Detta vill jag ha mer av. Kom gärna till SKÅNE igen. Dessutom – ni ger nytänk! Jag fick själv jobba hela tiden. Ni har karisma. Ni är dynamiska. Ni är lyhörda och ödmjuka. Ni var annorlunda (det tog lite tid för mig att komma in i det annorlunda). Vi har fått mycket tid att reflektera. Mina förväntningar har blivit uppfyllda men dagarna gav mersmak. TACK OCH VÄLKOMNA ÅTER!”

”Bra. Verklighetsanknutet med teori blandat med fall och exempel. Inte heller för mycket teori som bara redovisats utan exempel och förklaringar. Verkligen fått inblick i samtalsmetodik. BRA!”

”Ett arbetssätt som är mycket spännande och inspirerande. Mycket ”aha” upplevelser. Mycket kunskap hos ledarna samt bra samspel. Vill gärna ha fler dagar med er som uppföljning.”

 

Referenser utbildningsbeställare:

Ulla Waller Skolläkare i Kalix Kommun

Stefan Kling Skolöverläkare i Malmö

Anders Willstedt Skolöverläkare i Växj

 

 

 

Psykoterapitjänst Jordan 2008 Privacy Policy Terms of Use

webmaster

www.katriinajordan.se